Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

duminică, 31 ianuarie 2010

Autodiversificarea - ziua 2 - pranzul



Duminica, masa de pranz in familie

Filip a papat brocoli, care pare ca i-a placut cel mai mult, morcovi, cartofi normali si dulci si castravete, la cerere, pt ca l-a vazut pe masa. Cu feliile de castravete isi scartaia gingiile, le mai sugea, dar nu a mancat propriu zis din el.
Azi am facut legumele la aburitor (steamer) (l-am folosit pentru prima oara, e comod, se fac legumele repede si bine).
Am schimbat si bavetica, am trecut de la cea tip sarafan, la cea cu rezervor, e buna pentru ca strange bucatele cazute.
La sfarsitul mesei a baut apa din sippy cup. A tinut-o si el, l-am ajutat si eu. Apa i-a placut, n-ar mai fi dat drumul canutei.

Am gasit in scutecel bucatele de morcov/cartof dulce si urme de brocoli. Poopul incepe sa se inchida. Unde e mustarul de altadata?

3 comentarii:

  1. bavetica de aia vreau si eu si de aia care se imbraca cu totul, si mainile, tre' sa caut. bv, vad ca ii place mancarica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se descurca super puiul Filip, am vazut si filmuletul celalalt! Bravo, munceste de zor! Ati mai avut "evenimente"? In curand isi va da seama ca gurita nu-i sac fara fund, va pune mai putin in ea si nu va mai gagai. :)))

    Dahnah: la walmart, la ikea, la sears de-aia cu maneci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim! Gagaie cam la fiecare masa, duce bucatele mari in spatele gurii si are cate un gest, dar se uita la noi, ne vede calmi si se descurca singurel. Cand a baut apa din sippy-cup a luat cam multa de l-am scos din scaun, dar a fost ok.

    RăspundețiȘtergere