Alexandra, nepotica mea

Aceasta nu este o poveste happy!

Imi amintesc ca citeam cate o poveste tragica a unui copilas, ma intristam si sunam la tati de Filip sa dea pe la banca in drum spre casa. Nu puteam sa uit, nu puteam sa trec mai departe. Acum am o poveste grea in suflet in fiecare zi.

Filip are o verisoara, iar eu o nepotica, unica si foarte iubita. Ea este copilul care ne-a facut sa ne dorim sa devenim parinti.
Anul asta ne-am dus sa sarbatorim Pastele si ziua lui tati cu Alexandra si cu fratiorul ei de 5 lunite la Galati. Abia asteptam sa-i vedem pe toti 3 impreuna. Alexandra venea de la Cluj cu parintii, fratiorul si bunicii ei si ii asteptam seara cu tort. N-au mai ajuns.

Pe drum s-a intamplat ceea ce nici un parinte n-ar vrea sa auda nici macar la stiri. Un accident grav in care Alexandra si-a pierdut manuta stanga.

Dumnezeu a aranjat ca in minutele urmatoare sa apara un medic care sa ii opreasca hemoragia si o ambulanta care a dus-o de urgenta la Spitalul de Pediatrie din Brasov. Dupa ce starea ei a fost stabilizata, Alexandra a fost dusa rapid la Spitalul de Urgenta din Bucuresti, insa manuta ei nu a mai putut fi salvata. Astfel, Alexandra a trecut intr-o saptamana prin trei operatii foarte dificile menite sa nu mai piarda sange si sa ii inchida si celelalte plagi.

Acum starea Alexandrei este buna, ranile fizice se cicatrizeaza, insa cele sufletesti lasate ei, parintilor si bunicilor sunt vizibile in ochii lor tristi.

Alexandra are nevoie acum de o proteza bionica, foarte dificil de realizat, insa vitala pentru ca dezvoltarea Alexandrei si a coloanei sale vertebrale sa se faca normal, fara urmari fizice mari. Aceasta proteza costa 50 000 de Euro.

Puteti face donatii directe in contul deschis pentru proteza Alexandrei:


Titular cont : SIMA ALEXANDRA -ECATERINA

Cont LEI: RO16 BTRL 0180 1201 W067 48XX

Cont EURO: RO88 BTRL 0180 4201 W067 48XX

Cont USD: RO40 BTRL 0180 2201 W067 48XX

Banca Transilvania Sucursala Galati

Cod SWIFT: BTRLRO22GLA


Directioneaza 2% din impozitul pe venit


Pana la 15 Mai 2010 puteti directiona 2% din impozitul pe venitul in 2009 (bani care altfel ajung automat la stat). Chiar daca ati completat si depus deja aceasta declaratie o puteti modifica si depune din nou bifand casuta ♦ Declaratie rectificativa din coltul stanga sus al declaratiei.

Detalii: aici