Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

miercuri, 20 ianuarie 2010

La aer curat si la zapada




De luni ne plimbam prin zapada, prin ninsoare chiar, ca a nins intruna. Iesim afara de doua ori pe zi, in reprize de cate doua ore. Nu stam mai mult pentru ca Filip sta fix in costumasul de iarna si n-as vrea sa amorteasca sau sa inghete. In plus, dupa doua ore de plimbare la aer rece (inclusiv impingerea carutului pentru mine) ne apuca o foameee pe amandoi ... Asa ca urcam, ne incalzim, mancam si coboram iar.

4 ore la aer curat din 24 nu e mult, e chiar putin! Cred ca ar fi mai sanatos sa iesim de 3 ori pe zi. Statul la aer ne creste imunitatea. Si cu siguranta Dumnezeu nu ne-a proiectat sa stam intre betoane.

Filip doarme foarte bine la fiecare plimbare, iar eu ma bucur de peisajul din parc. Pana in aceasta iarna nici nu stiam ca sunt atatia brazi in moghioros. Si sunt incredibil de frumosi ingreunati de zapada!
Vara, pe canicula, cand imi place sa ma plimb pentru ca e parcul gol, dar si pentru ca ma simt bine pe caldura, admiram salciile din parc si ma gandeam ca va fi trist iarna cand n-or mai avea frunze. Ei bine, nu e urat deloc! Oricum n-ar mai avea nimeni ochi pentru salcii cand brazii stralucesc in toata splendoarea zapezii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu