Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

luni, 17 mai 2010

Meniu autodiversificare

Luni, 17 mai
Favorite breakfast: cereale cu mix de zmeura, pepene galben, para si banana.
Sarmale. Paste spelta cu alge cu sos de mazare, ardei, castane, usturoi, ceapa, rosii, ulei.
Cina: cateva paste, pepene galben, mango.

Marti, 18 mai
Cereale cu afine, banana si magiun.
Intre mese Goodies de la Organix.
Fasole verde cu sos de rosii, linte, morcov, ardei, castane, usturoi si ulei.
Papaya si caisa.

Miercuri, 19 mai
Cereale cu germeni, banana, caisa, para si papaya.
Ciorba de fasole fara zeama, un pic de tocanita si paine fara sare.
Cirese, capsune, pepene rosu si struguri negri.

Joi, 20 mai
Rasfat: cereale cu cirese, necatrina si doar putina banana, plus fructele separat si cereale cu caisa, para si un pic de banana. Papat tot!
Fasole si sarmale cu soia in foi de vita de la bunica M.

Vineri, 21 mai
Cereale cu germeni si 1. capsuna, caisa si banana si 2. cirese, nectarina si banana.
Paste verzi (paste spelta cu alge cu sos de mazare, morcov, castane, rosii, usturoi, ulei).
Suc de morcov, telina, portocala, paste verzi, suc de mar, papaya, caisa.

Sambata, 22 mai
Cereale cu afine si banana. Capsuna si cirese.
Sarmale, fara pofta si painica fara sare.
Pepene galben si rosu si para, tot cam fara pofta.

Duminica, 23 mai
Cereale milupa cu germeni de grau, banana si struguri negri (inca fara pofta)
Paste bio de grau dur cu sos de cartof dulce, castane si ulei nefiltrat de porumb. Orez cu legume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu