Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

luni, 10 mai 2010

Meniu autodiversificare

Luni, 10 mai (25 de grade afara)
Cereale cu germeni, zmeura, para, pepene galben si banana.
Paste de grau dur - fundite in 3 culori (cu rosii, cu spanac si simple) cu sos de cartof dulce, morcov tanar, conopida si ulei.
Caisa, capsune, banana, avocado, struguri - pofta redusa.

Marti, 11 mai
Cereale cu germeni, caisa, capsune si banana. Boabe de struguri.
Pe plaja - suc de morcovi, telina, portocale si putina painica.
Salata de morcov, telina, avocado stropita cu lamaie.
Verdeturi calde (stevie, spanac, loboda) su sos de rosii, castane, avocado, usturoi, ulei, marar, patrunjel si painica de mei (1/3 mei si alte cereale) indulcita putin cu banana, stafide si roscove.
Amestec mexican (orez cu fasole rosie, pastai, etc)
Ciugulite fara pofta.
Cina: pepene rosu cu paine si para. Tot fara pofta.

Miercuri, 12 mai (29/25 gr)
Cereale cu germeni, afine, banana si roscove.
Paste spelta cu alge si taitei de grau dur cu sos de rosii, linte, castane, ardei, usturoi si ulei.
O cina delicioasa: vinete pe paine, mai mult vinete.

Joi, 13 mai, Inaltarea
Mic dejun refuzat. De fapt, gustat un pic. Ori s-a saturat de lapte cat a stat in marsupiu in timp ce eu pregateam micul dejun, ori astepta Sfanta Impartasanie, la care trebuia sa ajungem nemancati.
La plaja (dupa ce s-a impartasit): 3 caise si cateva grisine de alac si susan.
La pranz a papat cu pofta vreo sarmalele de orez cu ciuperci in stevie pregatite de bunica.
Seara: nectarina si para.

Vineri, 14 mai
Cereale cu germeni, banana si zmeura.
Pe plaja o piersicuta, in carut o caisa si o grisina.
Cus-cus cu legume la cuptor, homos si un pic de paine. Bebe le-a gustat, mami le-a savurat.
Paine cu homos, vanata coapta, pepene rosu.

Sambata, 15 mai
Cereale cu germeni, banana si magiun.
Sarmale
Seara: cus-cus si pepene galben.

Duminica, 16 mai
Cereale cu banana. Un pic de pruna.
Brocoli si conopida cu sos de rosii, castane, usturoi si ulei. Cartof dulce.
Idem pranz - un pic, plus un foarte pic de para si de nectarina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu