Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

luni, 3 mai 2010

Cauta olita cu privirea

De doua luni si jumatate poposim pe olita dimineata la trezire.

La inceput intuiam noi momentul si il asezam la timp, acum asteapta Filip sa fie asezat.

La inceput trebuia sa fim destul de prompti dimineata, acum mergem mai intai sa ne spalam pe ochi (amandoi), mami si pe dinti si abia dupa aceea ajungem la olita.

Scutecelul de dimineata nu mai e atat de plin, pastram pipi de dimineata pentru momentul de relaxare pe scaunelul verde.

In 3-4 min toata afacerea e incheiata! Aruncam o privire victorioasa si plecam la dusulet!

Daca apare o noua solicitare dupa micul dejun, cauta olita cu privirea.

Cred ca e mai confortabil si pentru el sa stea pe olita decat sa aiba kk lipit de fundulet chiar si pentru cateva minute.

4 comentarii:

  1. He,he,he. Bravo, sunteti tari!
    Pe zi ce trece descoper chestii faine despre voi.

    Si noi folosim olita dimineata, in timpul zilei, cand si cand. Cateodata e asa ocupata cu joaca ca uita, dar mai sunt si momente cand vrea la olita.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu tot in dilema is cum sa fac cu olita, sa o pun de pe acum sau sa astept sa faca miscarea in mod constient, uof!
    ce fain ca Filip deja a prins miscarea, bv lui!

    RăspundețiȘtergere
  3. Happy mami,
    citesc cu drag pe blogul tau si il consider tare util pentru mame incepatoare ca mine. Merci frumos si sper sa ne vedem. Copilul este absolut superb. Voi v-ati mutat la Constanta? Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lavinia, ce ma bucur ca ai trecut pe aici. Felicitari, mami! Sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos! Vreau sa vad si eu poze cu el, poate imi lasi un link pe ym sau poate ne nimerim online amandoua. Da, noi stam in Constanta acum. Enjoy your motherhood!

    Cristina, voi sunteti cu un pas in fata noastra. Eu nu prea l-am pus ziua pe olita, cel mult inca o data dupa runda de dimineata si atat. Felicitari pentru progrese!

    Dahnah, cred ca poti sa incerci sa vezi cum o primeste. Daca da vreun semn ca nu-i place, mai amanati. Sau lasi olita in casa la vedere si vezi ce se intampla. Noi asa o tinem, dar din comoditate, sa o am dimineata aproape.

    RăspundețiȘtergere