Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Primii pasi

Se tinea de spatarul canapelei bunicilor cand s-a intors spre mine, si-a dat drumul la manute si a facut doi pasi. Eu bucuroasa strigam dupa tati sa vina sa-l vada. Copilul si-a dat seama ca face ceva nou si s-a lasat in fundulet.

Nu prea a ramas singurel in ultima vreme, mai mult in brate, in pat, in carut sau in scoica, asa ca nu a apucat sa exerseze miscari noi. Joaca lui preferata este topaitul cu manutele pe spatarul canapelelor, paturilor, pe bara carutului sau in masina, cand facem pauze de relaxare.

Update 22 aprilie: Ieri in parc a vazut alti 2 baietei mergand in picioare in iarba si a inceput sa paseasca si el tinut de manute.
Azi, acasa, pe covorul nou (a fost plecat o saptamana la curatatorie) a inceput sa mearga incantat si ... repede, tot tinut de manute. Deci, e oficial, merge tinut de manute si uneori singurel!

5 comentarii:

  1. OHHHH!!!!! BRAVO FILIP!!!! Are mami baiat mare!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, Filip!!! Bravo, bebe! Acu sa te tii, Carmen. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim, dar nu merge inca! Isi da drumul uneori la manute, dar face un pas, maxim doi. Nici nu mi se pare suficient de baby-safe noua casa, asa ca nu are prea mult timp de exersat singurel.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari Filip! Primii pasi i-a facut, de-acum restul vine de la sine :-)
    Gloriutza isi i-a manutele de pe canapeau pe care se sprijina si ramane asa pret de cateva secunde, apoi cade in fundulet!

    RăspundețiȘtergere