Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

joi, 1 aprilie 2010

La 8 luni, in casa noua




Prima zi in Constanta


Ne-am trezit in ciripit de pasarele si strigate de pescarusi. La fereastra sufrageriei unde dormim se vede minareta unei moschei. Deschidem geamul, aer curat, se vad doua biserici, un teren de tenis rosiatic, verdeata, exact cum era in Bucuresti. Difera aerul si starea de liniste, de calm. Primul drum, la bunica, spune burtica. Intalnim un pom inflorit. E atat de frumos! La bunica ne simtim acasa, e atat de bine, frigiderul e plin, laptopul pe masa (arunc un ochi pe bloguri), Filip gaseste ariciul cantator. Il astepta. Dupa masa iesim in parc, simtim un vanticel caldut, briza marii, fumul de tigara nu ne mai invadeaza narile, sunt putini fumatori. Este atat de liber parcul fata de aglomeratia Bucurestiului! Si strazile si trotuarele, chiar ai loc sa mergi! Iesim din parc fara nici un sfat necerut, i-am simtit pe oameni uitandu-se mirati la capul fara caciulita al lui Filip, dar nu ne-au asaltat cu intrebari si opinii. Pe scara, cunoastem deja 3 vecini de palier. Ne zambesc larg, ne ureaza bun venit in bloc si sanatate si sarbatori fericite. Uitasem aceasta amabilitate a oamenilor. Acasa ne jucam cu jucaria cea noua luata de tati. 5 etaje mai jos, mamaia coace cozonaci. Jos, intre blocuri, niste copii de 6-7 ani se joaca si canta in iarba, exact cum ma jucam eu in copilarie. Pescarusii dau roata si striga asfintitul.

Seara iesim in cartier cu totii pe jos spre biserica. Mergem la Prohod cu matusele, unchi si verisoara. Langa biserica descoperim o scoala Cambridge. Ne-ar placea sa invete Filip aici.
8 luni = 8,7 kg

3 comentarii:

  1. Va urez sa aveti un Paste plin de caldura si zimbete. Ii dorim lui Filip multe, multe lunite sanatoase si papacioase. E un baiat frumos, sanatos si activicios. Iar de casa noua, sa va bucurati de ea si sa aveti parte numai de momente de care sa va aduceti cu drag aminte. Toate cele bune si un gind bun de la mami de Bryce si puiut de Bryce.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim, mami de Bryce! Si noi va dorim un Paste frumos, luminos, inaltator! Ne-ar placea sa citim pe blog cum ati petrecut voi doi Pastele ortodox in LA.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa dea DD sa aveti o viata linistita si frumoasa, alaturi de toti cei dragi.

    RăspundețiȘtergere