Luni, 26 aprilie
Cereale de ovaz (Topfer bio) amestecate cu suc de portocala, para, pepene galben, banana, merisor (cranberries), struguri si scotisoara. O pruna portocalie.
Intre mese: covrig, suc de portocale, castane
Homos, ardei capia aburit, verdeturi calde (urzici, stevie, loboda, ceapa verde, patrunjel) cu sos de rosii, usturoi, ceapa, stropite cu ulei si lamaie.
Marti, 27 aprilie
Cereale (Milupa 7 bio si Topfer bio) amestecate cu germeni de grau, roscove (carob), banana, afine. Apoi, struguri si o caisa hidratata.
Conopida si brocoli cu sos de rosii, usturoi, ceapa verde, patrunjel. Sfecla rosie. Toate stropite cu lamaie. Pofta de mancare redusa, dar nici conopida nu e in topul preferintelor noastre, a nici unuia.
Pepene rosu, curmale si smochine
Miercuri, 28 aprilie
Cereale (Milupa 7 bio) amestecate cu germeni de grau, banana si zmeura. Apoi portocala, magiun.
Mix de orez cu legume decongelate si fierte putin (fasole verde, galbena si rosie, morcovei, ardei, ciuperci, mazare, porumb) cu sfecla rosie (cumparata gata fiarta) si cu castraveti mici cruzi. Toate stropite cu ulei de in si de porumb si cu lamaie. Pofta de mancare redusa. A papat abia dupa ce s-a saturat de laptic :).
Avocado, struguri, para.
Joi, 29 aprilie - eggs day
Cereale (Milupa 7 bio) amestecate cu germeni de grau si magiun. Un galbenus de prepelita. Struguri. Paine multicereale.
Urzici cu sos de rosii, usturoi, castane, lamaie. Legume fierte (telina, morcov, pastarnac, ardei, sfecla).
Papaya, smochina, struguri
Vineri, 30 aprilie
Cereale (Milupa 7 bio si fulgi de ovaz) amestecati cu germeni de grau, roscove, banana, papaya, stafide si merisor.
Stafide si bana pe plaja.
Salata de telina, morcov si avocado, dreasa cu lamaie si ulei. Orez cu ardei. Cartof dulce si dovlecel aburiti. Castravete crud.
Sambata, 1 mai
Cereale (Milupa 7 Bio) cu afine si banana. Papaya, strugure, para. Pofta redusa de mancare.
Legume fierte: cartof, morcov, telina, ardei, rosie.
Duminica, 2 mai
Mic dejun doar de la tzitzi si fuguta la biserica.
La pranz: paste integrale de grau dur cu sos de rosii, usturoi, castane, ardei, morcov, ulei. Conopida si brocoli oparite, stropite cu ulei si lamaie. Sfecla si rosie fiarte.
Seara: struguri, papaya, avocado, pepene galben, para, smochina.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu