Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

luni, 12 aprilie 2010

Meniu autodiversificare

Luni, 12 aprilie
7 cereale cu suc de struguri negri si roscove, alaturi fruct pepino si capsuna
Mamaliga de mei si porumb cu verdeata, seminte de in si ulei de masline; urzici cu sos de rosii si usturoi
Pepene rosu, pruna portocalie

Marti, 13 aprilie
7 cereale amestecate cu magiun de topoloveni, suc de struguri, capsuna pasata si roscove (carob)
Sarmale de soia verde, orez integral, morcov si albitura rase, ceapa verde, patrunjel, marar, sos rosii bio, in foi de stevie; desert: capsune, banana
Pepene rosu, piersica, smochine si curmale. Preferate: smochinele

Miercuri, 14 April
Cereale cu banana si afine, o para alaturi
Pranzul la rastaurant cu fructe aduse de acasa, avocado si papaya.

Joi, 15 aprilie
Cereale cu magiun, suc de struguri, banana si roscove. Apoi portocale dulci plescaite cu placere, caisa hidratata, smochina hidratata
Fasole verde cu sos de linte, rosii si lamaie

Vineri, 16 aprilie
Cereale cu banana si magiun
Grisina de alac in masina
(linner) Sarmale de soia in stevie, pastai cu linte si lamaie, papaya, caisa

Sambata, 17 aprilie
Cereale cu banana, afine si magiun si vreo 5 capsunele
Cartof dulce, morcov, vanata, telina, patrunjel radacina, ardei - toate fierte cu drag de bunica
Iar noi, ciorbica de burta vegetariana, adica de pleuratos ... hmmm, ce bun!
Dovleac aburit, capsune, para, smochina, curmale

Duminica, 18 aprilie
Cereale cu banana si capsuna pasate, apoi pepene galben, caisa hidratata, portocala, capsuna
Spanac cu sos de rosii, usturoi si ulei de masline; mamaliga de mei si porumb cu verdeata (ceapa si usturoi verde, patrunjel, marar, leurda, stevie, seminte de in si de susa, ulei de in)


Noutati: smochine uscate, pepino, urzici, soia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu