Luni, 19 aprilie
Cereale cu struguri albi si negri tocati marunt, magiun, banana, un praf de roscove. Apoi, caisa si smochina hidratate si capsuna
Fasole boabe cu sos de rosii bio, ulei de in si de masline, verdeata (marar, patrunjel, ceapa si usturoi verde) stropita cu lamaie (vitamina C pentru o mai buna absorbtie a fierului); morcov fiert; spanac stropit cu lamaie; mamaliguta de mei cu malai si verdeata. Caisa hidratata la desert.
Seara: dovleac aburit, capsune, para si smochina.
Surpriza serii era tamarilo, un fruct mic si rosu, care nu era atat de gustos sau benefic pe cat l-am crezut.
Marti, 20 aprilie
Cereale cu banana si afine. Galbenus de prepelita (gustat, placut, papat)
Paste bio de alac cu sos de linte, rosii bio, morcov, ceapa si usturoi, ulei de masline si de porumb, seminte de in, condimente naturale. Castravete. Struguri.
Seara fructe: pepene galben, para, mango, capsuna, caisa, pruna
Miercuri, 21 aprilie
Un mic dejun ca o prajiturica: cereale cu banana, mar, stafide si scortisoara. Azi a gustat si din cerealele mele si i-au placut. Mango.
Fasole verde cu sos de rosii, usturoi, ulei de masline si de in. 2-3 paste de porumb de la mine.
Joi, 22 aprilie
Cereale cu banana, magiun si roscove (carob)
Gustare: para si biscuite de grau si orez
Linner: Cartof dulce, pastarnac, morcov, rosie, stevie, cartof, telina, ceapa, usturoi - aburite.
Cel mai mult ii place pastarnacul!
Vineri, 23 aprilie
Milupa 7 cereale (ca de obicei) amestecate cu germeni de grau, para pasata, 2 lingurite suc de portocala, o lingurita de magiun, vreo 3 lingurite de merisor uscat tocat. Apoi, boabe de struguri negri cu samburii scosi, capsune.
Mix de legume la punga (orez, ciuperci, morcovi, porumb, fasole verde si rosie, ardei rosu), cartof dulce, ardei, vanata. (Vanata a fost amara) Banana si struguri la desert.
Nectarina, para, pepene galben (cam alb de fapt), paine multicereale, curmale.
Sambata, 24 aprilie
Cereale amestecate cu pepene galben pasat, afine tocate si germeni de grau. Apoi, un galbenus de prepelita, o capsunica si o felie de papaya.
Verdeata fiarta (stevie, leurda, ceapa verde, patrunjel, loboda) cu sos (rosii, usturoi, ceapa), stropita cu ulei de masline si lamaie. Cartof dulce si dovlecel aburiti. Salata de morcov cu telina crude, pasate, legate cu putin cartof fiert pisat, ulei de masline si lamaie.
Cina: papaya, struguri si smochine, ultimele doua papate cu pofta.
Duminica, 25 aprilie
Cereale de ovaz (Topfer Bio) amestecate cu zmeura decongelata, pepene galben si banana pasate. De-li-cios! As fi mancat eu tot castronelul! Apoi, o pruna portocalie.
Homos (naut fiert, pasat si amestecat cu usturoi fiert, ulei, tahina {pasta de susan}, lamaie si patrunjel) si legume (ardei capia, rosie, cartof dulce, baby corn - aburite si castravete crud cu coaja).
Noutati: galbenusul de ou, germenii de grau, merisorul, legume congelate, zmeura.
Dupa marul ascuns in cereale s-a inrosit la gurita. De aceea imi place autodiversificarea, pentru ca Filip refuza in mod natural ceea ce nu-i face bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu