Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

sâmbătă, 10 iulie 2010

Noutati in autodiversificare

Gris (semolina) cu lapte de soia
Clatite facute dintr-un galbenus de ou, dilaut cu apa si amestecat cu faina de orz, mei si grau, undulcit cu 2 curmale maruntite, un strop de ulei si ceva o lingurita-doua de seminte de in farimitate. Se pun cu lingura in tava de cuptor unsa cu ulei si se coc la foc mic.
Paste kamut
Kamutul este stramosul graului dur, contine cam 30% mai multe proteine, cantitati mai mari de vitamine B si E, acizi grasi nesaturati, magneziu, zinc, seleniu, fibre, usor de digerat.
Cartofi prajiti la cuptor. Aceeasi forma, aceeasi savoare, dar mai sanatosi. Uneori a gustat si cartofi prajiti normali.
Pachetele de primavara (spring rolls) la cuptor, dar si prajite uneori.
Seminte de floarea soarelui si migdale prajite si maruntite.
Croissant cu unt, putin, de gust si de pofta.
Tofu organic
Pizza si paratha (paine indiana picanta) din cand in cand
Orez cu lapte (orez brun basmati, lapte de soia, curmale si stafide maruntite, carob si scortisoara)
Musli, fulgi de cereale normali, fulgi de porumb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu