Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

sâmbătă, 19 februarie 2011

Povesti bio

Mi-ar placea sa pot cumpara carti cu povesti bio, care, la fel ca si alimentele bio, sa nu contina fragmente daunatoare. Sa fie curate si sanatoase. Fara uriasul cel rau, fara copilul care fura oua de aur si este apreciat de parinti, fara scene de groaza.

Noi suntem la stadiul privit poze si descris in cateva cuvinte si alegem cartile in functie de aceste poze. Nu e usor sa gasesti carti fara magini inspaimantatoare, dar rasfoim gasim si plecam cu ce e mai bun. Daca ar fi carti bio, as putea cumpara direct, fara sa filtrez, fara sa "citesc etichete" in cautarea "E-urilor" .

Povestea preferata a lui Filip este Hansel si Gretel. Este vorba despre copii, bufnita, padure, copaci, apa, nani in padure, iepurasi, o casuta de biscuiti, o batrana care coace biscuiti si le da si la copii, o cutie cu jucarii, copiii se intorc obositi acasa la mama si la tata si fac nani pana dimineata.

In curand vom ajunge la faza citit, el va invatata fiecare rand al povestii, iar noi nu citim randurile, le inventam pe loc. Sa vedem cum ne vom descurca daca vom fi mai multi cititori la aceeasi poveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu