Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

marți, 1 februarie 2011

1 an jumate. Uraa!

1 an de (auto)diversificare (ce complicat parea in prima saptamana! ce de lucruri am invatat de atunci!)
Acum Filip papa singur cu lingurita pe scaunelul lui, la masuta lui. Sau papa cu pofta din farfuriile altora.

Aproape 1 an de cand folosim olita. La inceput doar dimineata, apoi si ziua. Acum cere singur la 2-3 ore, uneori se trezeste dimineata cu scutecelul uscat si fuge la olita.

Jucariile preferate sunt cartile cu poze. Are deja aproape 20. Pe multe le stim deja pe de rost, face ca animalele de pe fiecare pagina, zice pii cand vede copii, etc.

Incepem sa introducem sarea in bucate, mai intai a fost o data pe saptamana, apoi de 2-3 ori, acum aproape zilnic, la masa de pranz. Zaharul speram sa nu-l introducem niciodata, dar bem deja laptic de soia cu putin zahar de trestie inclus, iar uneori scapam la biscuiti petit beurre.

Azi ne sarbatorim, noi 3, la un loc de joaca cu un suc de ananas, preferatul nostru.
Azi a zis "eața" ("neața")

Seara: am fost la locul de joaca din Afi, recomandat de prietena Olguta, multumim! Este cel mai frumos loc in care ne-am jucat pana acum in Romania, pretul maricel (30 de lei, mai scump ca in doha), copii putini. Mai erau cateva jucarii electrice pe acelasi nivel, planuim sa le incercam data viitoare. Sucul de ananas l-am lasat pe maine, azi am avut unul de dovleac si unul clasic de morcov, telina si portocala. Pranzul a fost un delicios borcanel cu legume Humana pentru 4 luni.

11 comentarii:

  1. La multi ani! Va dorim sa fiti sanatosi, asa cum mereu ati fost, veseli, fericiti, sa descoperiti tot ce e frumos si sa nu uitati sa ne impartasiti si noua din aventurile voastre.

    Va pupam.
    Oana si Olguta

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI Filip cu parul balai!!!

    Distractie maxima la sarbatorirea lui Filip in trei - Happy family!


    pupicei multi si dulci!

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani, draga Filip!!! Sa ai parte numai de zile senine si descoperiri nemaipomenite!!! Pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru urari, prieteni de peste mari sau de peste trazi si parcuri :) Sa cresteti mari si voi, sa va jucati impreuna intr-o zi, iar pana atunci spor la descoperiri la toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani fericiti Filip cel scump!! Sa cresti mare si sanatos si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi asa cum ai facut si pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani, Filip! Iar tie, darga Happy-mami multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani draga Filip, pupam si noi blondinul vegan
    Adriana si Anastasia

    RăspundețiȘtergere
  8. La mulţi ani! Ce de realizări aveţi la vârsta asta! Abia aştept să creştem şi noi să păpăm singure... dar mai e până atunci

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani! Chiar ca sunt destule realizari la doar un an jumate. Sunt curioasa cum ai reusit sa-l inveti la olita la 6-7 luni.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumim si multi ani fericiti inainte si voua!
    Cu olita n-am facut nimic deosebit, doar l-am asezat in fiecare dimineata la trezire. La 9 luni a cerut prima oara singur, a coborat din pat si s-a dus la olita.

    RăspundețiȘtergere
  11. cate stie sa faca Pi! Multi ani inainte frumosi si sanatosi. Trebuie sa citesc si eu in urma de olitza si de diversificare:D

    RăspundețiȘtergere