Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

duminică, 23 ianuarie 2011

Serile noastre cu carti

De vreo saptamana ne-am facut acest obicei de a rasfoi cateva carti inainte de culcare. Cand este pregatit pentru somn, spalat, masat, in pijamale coboara din pat si se duce sa aduca literatura in imagini. Motiv pentru care s-a mutat si ora de culcare spre 9.30-10.
Are doua carti preferate cu poze cu animale, dam fiecare fila si citim: ga-ga, mac-mac, piu-piu, cucurigu, lblb (curcanul), chit-chit, ghh (pisica), ham-ham, cip-cip, bee, buhuhu, auu, a.a.a (maimuta), cra-cra, bzz, guit-guit, etc

Mai am de aflat cum fac restul aminalelor: pinguinul, foca, testoasa, koala, iguana, antilopa, ariciul, delfinul, camila, dingo, elanul, emu, fazanul, ghepardul, girafa, hipopotamul, leul, hiena, jderul, jaguarul, nurca, nevastuica, okapi, paunul, pelicanul, puma, rinocerul, strutul, sacalul, tigrul, tapirul, uliul, vidra, vulpea, zebra si zimbrul. Si nu le-am trecut chiar pe toate.

3 comentarii:

  1. E foarte bine ca ati inceput sa va uitati pe carticele impreuna si daca are si rabdare sa stea intr-un loc sa se uite e si mai bine. Am auzit ca informatiile pe care le acumuleaza copiii inainte de culcare se inmagazineaza mult mai usor in capusorul lor. O sa mai caut informatii despre asta, dar e foarte posibil sa fie adevarat. Un somn linistit sa aveti! vavaly

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna informatia, nu o stiam. Ce-i drept, el seara are mai mare chef de invatat, se mai joaca {} cu litere si cifre, cu cuburi si lego. Somn usor si spor la jocuri!

    RăspundețiȘtergere
  3. noi adormim cu Alba ca zapada, ca o si visez de acum!:)

    RăspundețiȘtergere